INTERNET altercom

El nou operador de les Terres de l'Ebre 977 500 160 | 977 446 717

SERVEIS

Altercom21 volem  aprofitar l’experiència que ens aporta la gestió de la xarxa de distribució d’internet i telefonia per donar altres tipus de serveis tant per empreses com per particulars.

Entre aquests serveis es troben serveis de telefonia, informàtica i diferents serveis relacionats amb les xarxes i gestió d’aquestes.

Altres serveis que oferim són enginyeria, seguretat amb video vigilància i alarmes, instal·lacions col·lectives i antenes, localitzadors, rellotges monumentals i campanes.

Altres serveis

ENGINYERIA


SEGURETAT

La instal·lació d’una central d’alarma, es una feina en la que s’ha de tenir tots els detalls en compte, ja que amb un fallo, encara que sigui lleu, pot quedar tota la instal·lació debilitada. Per a que això no passi fem un estudi de cada cas particular buscant els sensors, comandaments de control i centrals que mes s’adapten per a cada situació.

Les centrals que estem instal·lant, ens permeten tenir una connexió a una central receptora de alarmes, tenir un control de connexió i desconnexió a través del mòbil i la possibilitat de que la alarma ens enviï un missatge avisant que se ha disparat una zona de casa nostra.

Per a una protecció perfecta de casa nostra, oficina o industria es possible la combinació dels serveis de videovigilància, alarma de intrusió i alarma d’incendi.

En industries i llocs de gran concurrència de persones com hotels, restaurants, etc. es important la protecció. La protecció contra incendis no es una opció quan esta en joc la vida de les persones. Per a protegir a les persones dels incendis, la millor opció es la instal·lació d’alarmes. Amb aquestes alarmes podem detectar focus d’incendis per diferents zones i disparar les sirenes per avisar als treballadors i personal.

Els mètodes de detecció d’incendis son molts, cada cas en particular, s’haurà d’analitzar i buscar les solucions que mes s’adapten a la instal·lació, des de detectors de calor o fum fins a detectores de barreres per a grans superfícies.

Les alarmes d’incendi no son exclusivament per a les industries si no que es poden instal·lar en domicilis particulars que, juntament amb alarmes de robo obtindrem una excel·lent protecció.

Un sistema de circuit tancat de televisió (CCTV), consisteix en una gravació continua o per detecció de moviment d’imatge, que ens permet el control i visionat del que ha passat quan no estem a casa.

Disposem de diferents tipus de instal·lacions, des de instal·lacions fixes en color fins a les instal·lacions mas complexes, amb consoles de control de càmeres amb moviment i gestió remota de les càmeres e imatges gravades pel sistema.

Tots els equips de nova instal·lació tenen la possibilitat de poder ser vistos de forma remota, des de qualsevol part del mon que tingui una connexió a internet, sempre i quan al lloc de la instal·lació també hi hagi connexió a internet.

Les instal·lacions de videovigilància tenen la possibilitat de connectar-se a una central receptora d’alarmes de forma que quan s’activi l’alarma, es puguin veure les càmeres de vigilància des de la central.

TELECOMUNICACIONS

Treballem amb telefonia mòbil des de 1999. Tenim productes, ofertes i promocions posem a la seva disposició.

Busquem les promocions que mes s'adapten a les necessitats i consums de cadascun dels clients.

Per donar el màxim rendiment i qualitat a les instal·lacions de megafonia, som distribuïdors oficials de la prestigiosa marca UDE. UDE (Unión de Desarollos Electrónicos) es una empresa dinàmica e innovadora, dedicada al disseny, producció i comercialització d’aparells del camp de L’Electroacústica.

Per a complimentar les instal·lacions de megafonia, en llocs tancats tenim la oportunitat de realitzar estudis d’espectres per tal d’eliminar re-sons i sorolls causats pels sistemes de megafonia.

Els nostres tècnics estan formats per a la instal·lació i manteniment d’antenes individuals i col·lectives. Realitzem un pressupost totalment personalitzat per a cada tipus de instal·lació sense cap tipus de compromís.

Sotecnic busca els millors productes tenint en compte a relació qualitat preu, per oferir als nostres clients les millors condicions del moment, sempre amb la millor garantia.

Disposem dels millors equips de cal·libració i mesura de senyals per a la comprovació i certificació d’instal·lacions d’antenes de tot tipus de dimensions, tant individuals com col·lectives.

Els sistemes de porteria electrònica han evolucionat al llarg del temps. Tant per a domicilis com per a comunitats de veïns, busquem els millors materials per tal de poder instal·lar els porters o videoporters d’última generació, sempre intentant que si hi ha una instal·lació anterior es pugui adaptar a la nova de manera que no tinguem que fer cap reforma a casa.

Som instal·ladors i distribuïdors oficials de Fermax, empresa líder en videoporters i telèfons.

Tenim tots els models disponibles de la prestigiosa marca de sistemes de navegació GPS GARMIN. Hi ha diferents tipus de navegadors depenent de la utilitat que vulguem donar-los, hi ha navegadors especialitzats per a la conducció, amb mapes d’España o Europa, i també hi ha navegadors dedicats per al muntanyisme, amb mapes cartogràfic o sense.

Col·laborem amb una empresa dedicada a la rehabilitació de campanars. Per a la rehabilitació de campanars realitzem la restauració de campanes antigues o la fossa de noves campanes, personalitzades amb inscripcions i afinades a una nota musical.

Ens encarreguem del muntatge i manteniment dels equipa d’electrificació de martells i volteig de campanes. Configurem la central amb tocs horaris i diferents melodies.

En el camp dels campanars, realitzem muntatges de rellotges electrònics, així com la restauració de rellotges antics per a l’exposició. Aquest tipus de rellotges es poden instal·lar en parets a l’exterior o a l’interior, buscant sempre el model que mes s’adapti per a cada instal·lació.

Alternatives en comunicació

Powered by Globals All rights reserved 2014 © | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Admin