INTERNET altercom

El nou operador de les Terres de l'Ebre 977 500 160 | 977 446 717

Blog

Quanta velocitat necessitem contractar per a la nostra connexió a Internet?

Quanta velocitat necessitem contractar per a la nostra connexió a Internet?

Quan contractem una nova connexió de banda ampla per a casa segur que tenim dubtes sobre la velocitat que necessitem realment. El caudal que ens ofereixen per un servei de banda ampla ens permetrà tenir una millor qualitat de servei però moltes vegades podem evitar pagar sobrecostos si som capaços d'ajustar les nostres necessitats reals a la velocitat que contractem. Alguns operadors ofereixen velocitats que poden arribar fins als 300 megues. Però realment els serveis d'Internet que usem normalment necessiten tanta velocitat? És la velocitat l'únic factor important en la nostra connexió? velocitat internet Per a plataformes de vídeos en línia com podria ser YouTube no es requereix gaire ample de banda, de fet, amb una connexió d'almenys 500 Kbps, o el que és el mateix 0,5 megues, podem gaudir de tots els vídeos carregats a aquestes plataformes. Quan volem veure pel·lícules, programes de TV i esdeveniments en directe des d'aquesta plataforma la velocitat ha de ser d'almenys 1Mbps. El videoclub en línia Netflix recomana velocitats depenent la qualitat de la pel·lícula, sèrie o programa. Per a qualitat SD necessitarà almenys 3 Mbps, 5 Mbps per a qualitat HD i fins a 25 Mbps per a Ultra HD. Per a plataformes de VoIP com Skype els requisits d'ample de banda de la connexió depèn del número de participants en la trucada. Partirem d'una velocitat recomanada de 100 Kbps per a trucades de veu i fins a 8 Mbps per a videotrucades en grups de més de 7 participants. En la resta d'aplicacions de tipus VoIP dependrà del còdec que utilitzi la trucada però és aconsellable un mínim de 42 Kbps per a una trucada amb bona qualitat. velocitat internet Per als serveis com Spotify i iTunes es recomana una velocitat d'entre 1 o 2 Mbps per a evitar talls o interrupcions del servei. Per a jocs en línia en consoles o ordinadors és important tenir en compte que no només influeix la velocitat de la connexió, també serà important la latència de la connexió per a partides multi jugador. No servirà tenir molt ample de banda si la connexió té un retard molt gran. Per a alguns jocs en línia com SharePlay de PlayStation 4, es recomana almenys una velocitat de 2 megues, però és aconsellable consultar cada joc per assegurar-mos que tenim un servei adequat a les necessitats del joc.

Funcionament dels Antivirus. Realment serveixen?

Tots sabem que un antivirus és un programa que s’instal•la al ordinador amb la finalitat que ens defensi dels atacs. Però, sabeu el funcionament dels antivirus? Quan funciona i quan no? Tots els virus son iguals? Ens protegeixen les nostres dades? Amb aquest post ens agradaria fer-te entendre la situació d’un antivirus en l’ Internet actual.

Un antivirus és una aplicació que es queda en segon pla de l’ordinador i analitza les dades que entren. Cada virus conegut, té un patró de funcionament. Els Fabricants d’antivirus creen una base de dades on s’hi guarden aquests patrons. Si entra al nostre ordinador un arxiu que conté un patró d’un virus, el nostre antivirus ens demanarà quina acció volem que faci.

Els antivirus funcionen només amb els virus coneguts. Si un virus no es conegut pel fabricant del antivirus aquest no el detecta i pot arriba a infectar el nostre equip.

Els Cucs, Trojans, el malwar, són alguns dels tipus de virus més comuns. Els antivirus actuals detecten i treballen amb diferents tipus de virus però mai els cobreixen tots. Per tant, com més tipus de virus detecti el programari que adquirim millor protegits estarem.

La seguretat infinita no existeix. Un programari d’antivirus protegeix, tal i com hem comentatanteriorment, els virus coneguts. Però no protegeix les errades del sistema operatiu ni el programari que tinguem al ordinador. Per això es important tenir actualitzades totes les aplicacions, ja que un atacant podria arribar a les nostres dades sense instal•lar cap virus, simplement aprofitant algun forat de seguretat del programari.

En conclusió, un antivirus no ens protegeix totalment però ens impedeix que virus coneguts ens puguin atacar.

T’ha sigut útil? C0mparteix-lo !

Bombetes Wifi, ens ho porta Philips, les bombetes connectades a la xarxa.

Bombetes Wifi, ens ho porta Philips, les bombetes connectades a la xarxa.

Avui dia tothom necessitem la xarxa d’Internet,  i aquesta tecnología ha arribat fins les bombetes, si, heu llegit bé, bombetes Wifi. Philips ha desenvolupat les bombetes wifi, les quals, controlades des del teu smartphone, les pots obrir, parar, canviar la tonalitat de color, la intensitat… L’app de control és molt simple i minimalista. Permet obrir i parar la bombeta de forma remota, encara que estiguis fora de casa, programar les hores de funcionament o despertar-te amb llum que augmenta la seva intensitat de manera progressiva. Mola eh!! També disposa, de programes predeterminats per a diferents situacions com lectura, relax… Ja veieu, el wifi necessari per a qualsevol acció que vulgueu fer, i si es Altercom21, el tens assegurat.

Els millors hotels amb connexió WiFi – HotelWifiTest

Els millors hotels amb connexió WiFi – HotelWifiTest

Una web está "despullan" el preu i velocitat de la connexió Wifi dels hotels d'arreu del món i els Espanyols.  Www.hotelwifitest.com és la web encarregada d'aquesta puntuació basada amb les mateixes proves que fan els usuaris. La pàgina, que no era quasi coneguda, ha guanyat molta popularitat a nivell mundial, fins al punt, que ha estat seleccionada entre les 50 webs imprescindibles del 2014 per la revista Time. La usabilitat de la web ha ajudat en aquest apartat de la popularitat, ja que, ha estrenat una barra de navegació que permet verificar la qualitat del Wifi avans de reservar l'habitació als principals cercadors de reserva d'hotels com TripAdvisor, Booking o Expedia. Tanmateix, permet publicar el resultat de la prova a les xarxes social FourSquare i Twitter. Encara podem explicar més, la web, que va ser creada als EE.UU., geolocalitza a l'usuari per saber en quin hotel està, la qual utilitza algoritmes per refinar la cerca i diferents paràmetres per evitar la trampa. Entre altres, HotelWifiTest es fixa amb l'ample de banda, el preu, la velocitat i l'hora d'ús. D'aquesta manera, el resultat és complet, la web mostra si la Wifi es gratuïta o no, la velocitat estimada, la transmissió de dades màxima i la fiabilitat.  Els millors Segons fons de la web, puntuació extreta pel mateixos usuaris, tal i com ja hem dit anteriorment, la millor senyal Wifi a Barcelona la trobem a l'hotel Constanza, seguit de l'hotel DO i l'hotel Arts. I a Madrid, al Westin Palace, l'Hotel Preciados i el Eric Vökel Boutique Apartments-Atocha Suites. Amb aquesta nova web/eina, ús pot fer decidir la vostra pròxima reserva d'hotel?  Ús condicionarà la qualitat del senyal Wifi? Si us ha agradat aquest article, no dubteu en Compartir-ho ! 

Altercom21 al kilometre Vertical de Roquetes.

Altercom21 al kilometre Vertical de Roquetes.

Aquest fi de setmana hem treballat amb companys del Trail Roquetes. Hem treballat envoltats de bon rollo i gent amb una ilusió. La ilusió de fer la feina ben feta, de montar una prova amb moltes hores de treball com es una cursa de kilometre vertical. Des d'Altercom21 ens hem encarregat de donar connexió a Internet al pavelló on es montava l'expotrail, una fira on es podien trobar diferents estands amb material i serveis relacionats amb el mon de l'esport de muntanya. Tambe hem fet una connexió d'internet des del punt d'arrivada. I aprofitant aquests dos punts s'ha montat una camera web per poder veure l'arrivada des de casa o des de l'expotrail. _SC00288_2 Ha estat una experiencia fantastica treballar al kilometre vertical de Roquetes amb tots els companys d'aquest club. L'any que be, si ens deixen, hi tornarem ho farem igual o millor i si es possible donarem noves idees.

Converteix el teu televisor en un Smart TV.

Converteix el teu televisor en un Smart TV.

Amb l'aparició d'Internet tot ha canviat. Com no podia ser d'un altra manera, la forma de veure la televisió també ho ha fet, permeten a  l’usuari la possibilitat d'internactuar i veure els programes quan estigui disponible, ja sigui programes passats que no els hagi pogut veure, o emissions que només és retransmeten via Streaming. Desprès de fer el canvi de la televisió analògica a la televisió digital (TDT), moltes cases han canviat el seu televisor per un nou aparell que s'adapti a la nova tecnologia. Per tal de poder gaudir de tots els serveis de les SmartTv, teniu la possibilitat de connectar el televisor a Internet a traves d’un dispositiu que us donarà la solució, si el teu televisor, no té la connexió a Internet de fàbrica. La solució és un petit dispositiu que s'instal·la darrera del televisor, el qual li dona la connexió que necessitem, i executa un sistema operatiu que funciona com una tableta Android. Mitjançant aquest dispositiu és poden descarregar les aplicacions de premsa i de televisions entre moltes altres, convertint aixi el nostre televisor amb un SmartTV. Per un preu insignificant, converteix el teu TV a la nova era d’aquest dispositiu tant necessari a cada casa i gaudeix d’Internet sentat des del teu sofà. Per més informació contacta'ns.

Amplia la cobertura Wifi per tota la casa.

Amplia la cobertura Wifi per tota la casa.

En molts casos ens hem trobat que amb un sol punt d'acces a internet no cobrim de senyal wifi tota la casa. La solucio a aquest problema de cobertura wifi es un repetidor de senyal. aquest aparell s'ocupa de rebre la senyal del punt d'acces principal i tornar a emitir la senyal amb una major potencia de manera que arrivi la senyal al lloc on avans no arrivaba. Aquests aparells tenen una forma similar a la d'un ruter normal pero no es conecten mitjançant cable si no que es conecten a traves de la senyal wifi que emet el punt d'acces principal. Aquests equips interoperen de manera transparent amb cualsevol equip que treballi amb l'estandard 802.11b/g/n. dap-1360-5 Com que aquests equips treballen de forma transparent tornant a emitir la mateixa senyal que reben, aquesta te el mateix nom i la mateixa contrasenya de manera que no s'ha de configurar res als equips que ja estaven connectats i ens podrem moure per tota la nova cobertura wifi sense adonar-nos si ens conectem al punt d'acces primari o al repetidor.

T’ajudem a ampliar la xarxa wifi domèstica amb els PLC’s.

T’ajudem a ampliar la xarxa wifi domèstica amb els PLC’s.

Moltes vegades ens trobem en llocs on la xarxa wifi NO cobreix tota la casa o volem tenir una connexió a Internet a través de cable i no podem passar cables nous pels tubs que hi ha instal·lats. Per a construir una xarxa a casa o l'oficina amb el mínim esforç i cost, la solució de xarxa wifi amb PLC es la millor elecció. En molts casos necessitem connexions de cable a llocs on no podem passar un cable pels tubs existents o no podem passar un cable. En canvi totes les habitacions d'una casa tenen alguna presa de corrent on poder connectar un receptor PLC. Simplement connectant un emissor al router ADSL i un receptor on vulguem internet, tindrem una connexió directa amb el router, per tant, tindrem, mitjançant wifi, navegació a la xarxa. [caption id="attachment_411" align="aligncenter" width="300"]PLC Tenda Funcionament xarxa wifi amb PLC[/caption] Una xarxa wifi amb PLC's pot tenir una cobertura de fins a 300 metres depenen del tipus de dispositiu. Hi ha diferents receptors, n'hi ha amb només connexió de cable i hi ha receptors amb emissor wifi integrat de manera que sinó ens arriba la cobertura wifi puguem crear una nova xarxa amb més cobertura. Tot aquests explicació de la "tecnologia" PLC, rau amb la gran demanada d'usuaris per poder tenir Internet a zones de les seves llars/ oficines, on no hi tenien connexió, ideal per a cases grans i/o amb més d'un pis, i d'aquesta manera, s'ha solucionat el problema. És el vostre cas? Possa't amb contacte amb nosaltres, i et fem arribar l'Internet allà on vulguis.

El teu Internet amb la millor connexió, tant si ets urbà com Internet rural.

El teu Internet amb la millor connexió, tant si ets urbà com Internet rural.

Avui dia, tothom necessita Internet a les seves llars, ja siguin en zona urbana o rural, i amb les noves tecnologies de comunicacions sense fils ens permeten donar als nostres clients connexions d'alta qualitat. Amb Altercom21, i una de les tarifes que més s'adeqüi a les necessitats, podreu gaudir d'una connexió siguis on siguin dins de la nostra zona de cobertura - ampliant-la cada dia més-, de 6Mb de velocitat o 10Mb a preus minúsculs. A través d’una petita antena instalada al domicili del client i que comunica directament amb el repetidor més pròxim podem donar una amplia cobertura tant a les poblacions com a les zones disseminades i rurals de les nostres terres, creeant així un Internet Rural per a particulars d'òptima qualitat, cobrint així les necessitats de comunicació a les zones més necessitades. Ara a més a més, amb motiu de la Fra ExpoEbre de Tortosa, llancem la nova tarifa d'Internet "Low Cost" la qual et permetrà navegar amb la velocitat suficient i amb un preu ridícul, visita'ns i descobreix-la. Si necessites més informació sobre les tarifes d'Internet no dubtes en possar-te amb contacte amb nosaltres al telèfon o al nostre correu electrònic.  

Alternatives en comunicació

Powered by Globals All rights reserved 2014 © | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Admin