Els ciberatacs a empreses han augmentat un 150% desde 2020

Per què és important la ciberseguretat?


Perquè perdre les dades, per exemple, paralitzaria la teva empresa. Les empreses que no poden fer front al rescat acaben tancant.

1

Cloud i molt més

Tingues un control i gestió de les teves dades.

Ràpid, segur, multiplataforma i del territori.


Serveis en ciberseguretat

Auditoria gratuïta:
Descobreix els punts dèbils de la teva empresa i evita esquerdes de seguretat que puguin ser aprofitades per un ciberdelinqüent. I recorda: la primera auditoria és totalment gratuïta.
Backups:
Protegeix la teva zona de treball amb còpies de seguretat constants en un entorn segur i protegit, permetent la recuperació de les teves dades ràpidament en cas de desastre.
Ebrenuvol:
Disfruta d’un núvol propi creat expressament per a la gent del territori amb connexió segura i xifrada. El núvol disposa de còpies automàtiques, antivirus, protecció antiransomware, multiplataforma i xat intern, entre altres serveis.
Teletreball:
Connecta’t als recursos de la teva empresa des d’allí on siguis per tal de poder seguir treballant amb total normalitat, amb connexió xifrada i segura.
Altres serveis:
Protegeix els teus equips amb un EDR (Endpoint Detection and Response), disfruta de les avantatges d’un gestor de contrasenyes per al teu equip de treball, controla el tràfic entrant i sortint amb un firewall personalitzat, separa les diferents xarxes per evitar accesos no desitjats i molt més.

Diagnòstic ciberseguretat

Aquesta és una primera presa de contacte per poder fer un diagnòstic de la seva empresa i buscar els punts a reforçar

1 / 9

Podries continuar treballant si algun virus elimina totes les teves dades?

2 / 9

Davant d'un ciberatac, tens un pla d'actuació?

3 / 9

Disposeu de manteniment informàtic?

4 / 9

Els seus ordinadors disposen d’antivirus?

5 / 9

Disposeu de servidor propi?

6 / 9

Teniu xarxa Wi-Fi?

7 / 9

Com compartiu arxius?

8 / 9

Es realitzen còpies de seguretat?

9 / 9

Nom de l'empresa

Your score is

0%

Empresa registrada al catàleg d'empreses i solucions de ciberseguretat INCIBE


Demani més informació


  Perquè Altercom?

  Del territori per al territori

  Treballem per al territori i posem al teu abast diferents punts de venta a les nostres comarques per facilitar a tota la població l'accés a les últimes tecnologies.

  Experiència

  Gaudeixi de més de 35 anys d'experiència en el sector de les Telecomunicacions. Evolucionem contínuament amb les noves tecnologies per a posar-les a la seva disposició

  Equip Tècnic Propi

  Disposem d'un equp tècnic altament qualificat i en contínua formació per poder oferir aquest gran ventall de serveis de telecomunicacions al nostre territori.

  Atenció personalitzada

  Volem que els nostres clients es sentin com a casa. En tot moment disposarà de l'atenció personalitzada que necessiti per als serveis que vulgui o tingui contractats amb nosaltres.