Els ciberatacs a empreses han augmentat un 150% desde 2020

Per què és important la ciberseguretat?


Perquè perdre les dades, per exemple, paralitzaria la teva empresa. Les empreses que no poden fer front al rescat acaben tancant.

1

Cloud i molt més

Tingues un control i gestió de les teves dades.

Ràpid, segur, multiplataforma i del territori.


Serveis en ciberseguretat

Auditoria gratuïta:
Descobreix els punts dèbils de la teva empresa i evita esquerdes de seguretat que puguin ser aprofitades per un ciberdelinqüent. I recorda: la primera auditoria és totalment gratuïta.
Backups:
Protegeix la teva zona de treball amb còpies de seguretat constants en un entorn segur i protegit, permetent la recuperació de les teves dades ràpidament en cas de desastre.
Ebrenuvol:
Disfruta d’un núvol propi creat expressament per a la gent del territori amb connexió segura i xifrada. El núvol disposa de còpies automàtiques, antivirus, protecció antiransomware, multiplataforma i xat intern, entre altres serveis.
Teletreball:
Connecta’t als recursos de la teva empresa des d’allí on siguis per tal de poder seguir treballant amb total normalitat, amb connexió xifrada i segura.
Altres serveis:
Protegeix els teus equips amb un EDR (Endpoint Detection and Response), disfruta de les avantatges d’un gestor de contrasenyes per al teu equip de treball, controla el tràfic entrant i sortint amb un firewall personalitzat, separa les diferents xarxes per evitar accesos no desitjats i molt més.

Empresa registrada al catálogo de empresas y soluciones de ciberseguridad INCIBE


Solicite más información


Porqué Altercom21?

Del territorio para el territorio

Trabajamos para el territorio y ponemos a tu disposición diferentes puntos de venta en nuestras comarcas para facilitar a toda la población el acceso a las últimas tecnologías.

Experiencia

Disfrute de más de 35 años de experiencia en el sector de las telecomunicaciones. Evolucionamos continuamente con las nuevas tecnologías para ponerlas a su disposición.

Equipo Técnico Propio

Disponemos de un equipo técnico altamente cualificado y en contínua formación para poder ofrecer este gran abanico de servicios de telecomunicaciones a nuestro territorio.

Atención personalizada

Queremos que nuestros clientes se sientan como en casa. En todo momento dispondrá de la atención personalizada que necesite para los servicios que quiere o tenga contratados con nosotros.