INTERNET altercom

El nou operador de les Terres de l'Ebre 977 500 160 | 977 446 717

SERVEIS

Altercom21 volem  aprofitar l'experiència que ens aporta la gestió de la xarxa de distribució d'internet i telefonia per donar altres tipus de serveis tant per empreses com per particulars.

Entre aquests serveis es troben serveis de telefonia, informàtica i diferents serveis relacionats amb les xarxes i gestió d'aquestes.

Altres serveis que oferim són enginyeria, seguretat amb video vigilància i alarmes, instal·lacions col·lectives i antenes, localitzadors, rellotges monumentals i campanes.

Internet d’alta disponibilitat

Necessites estar 100% segur que la teva conexió a internet no caurà en cap moment. Tenim la solució a aquest molest problema i que pot generar pèrdues econòmiques importants. Hem creat un servei d’internet d’alta disponibilitat.

Utilitzem un petit router que distribueix la carrega entre dos ADSL de diferents operadors prèviament contractades. Amb aquest mateix router s’aconsegueix detectar qualsevol tall de les linies ADSL i dirigir tot el tràfic per la línia no afectada. Aquest procés dura milisegons.

a partir de 149€ (Instal·lació + configuració + router)


Control d’acces al Wifi

Hi ha diferents situacions en què deixar el wifi obert a tothom és una bona opció en canvi, d’altres vegades es necessari tenir un control d’acces al wifi. És el cas d’hotels, càmpings, etc. Tenir un control dels usuaris que utilitzen el sistema de wifi pot donar-nos moltes més avantatges que un sistema obert.

Nosaltres proposem un petit sistema que, amb un router que instal·lem a l’actual xarxa de cobertura wifi de l’empresa, mostrem a l’usuari que es vol connectar una pagina on s’hi ha de registrar amb un usuari i contrasenya que prèviament s’ha adquirit a traves d’un treballador de l’empresa on s’instal·la el sistema.

a partir de 199€ (Instal·lació + configuració + router)


Cobertura Wifi

Cada dia és més necessari gaudir de connexió a internet allí on estem. Per això quan anem a un hotel, càmping, bar, restaurant o quan estem al magatzem de l’empresa on treballem volem tenir una connexió sense fils (wifi).

Per donar solució a aquest problema, mitjançant la instal·lació de punts d’accés repartits per tota la superfície que es vol cobrir, creem xarxa per donat cobertura d manera que movent-se per tota la zona no s’hagin d’anar connectant i desconnectant d’un punt a un altre de la zona coberta.


Internet per satèl·lit

Mitjançant les connexions d’Internet per satèl·lit podem donar un servei a qualsevol part del territori per més remota que sigui, només fa falta veure el cel i podem instal·lar una parabòlica i donar servei d’internet d’alta velocitat.

Les connexions per satèl·lit sempre han tingut uns costos molt elevats però avui dia han arribat a uns preus amb els quals poden ser competitives amb altres tecnologies tant per la velocitat que ofereixen com pel preu que tenen.

En aquestes connexions podem trobar una tarifa amb la qual podem navegar fins a 20 Mbps amb una descàrrega de 10 Gb per només 25,90 €/mes.


Telefonia IP.

La telefonia IP fa possible que les converses telefòniques viatgin a través de la xarxa d’Internet. Per això, les trucades i el manteniment de la línia és molt més barat que amb els sistemes convencionals.

La telefonia IP a més de reduir considerablement els costos mensuals, dona una sèrie de possibilitats de mobilitat i prestacions que no poden oferir els sistemes convencionals.

Algunes de les empreses a les quals hem implementat solucions de telefonia IP s’estalvien fins a un 40% de la facturació mensual.


Alternatives en comunicació

Powered by Globals All rights reserved 2014 © | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Admin