Especialistes en sistemes de videovigilància, controls d'accés i alarmes

Sistemes de videovigilància, controls d'accés i alarmes

Per garantir seguretat a un domicili o a una botiga, tenim servei d'instal·lació de càmeres i alarmes. El servei de videovigilància per càmera IP disposa d'aplicació per poder veure i gravar el que està passant. Ens adaptem al teu pressupost i a les teves necessitats. També podem proporcionar servei tècnic d'instal·lació d'alarmes i reparació d'aquestes.

Sol·licita pressupost personalitzat


  Perquè Altercom?

  Del territori per al territori

  Treballem per al territori i posem al teu abast diferents punts de venta a les nostres comarques per facilitar a tota la població l'accés a les últimes tecnologies.

  Experiència

  Gaudeixi de més de 35 anys d'experiència en el sector de les Telecomunicacions. Evolucionem contínuament amb les noves tecnologies per a posar-les a la seva disposició

  Equip Tècnic Propi

  Disposem d'un equp tècnic altament qualificat i en contínua formació per poder oferir aquest gran ventall de serveis de telecomunicacions al nostre territori.

  Atenció personalitzada

  Volem que els nostres clients es sentin com a casa. En tot moment disposarà de l'atenció personalitzada que necessiti per als serveis que vulgui o tingui contractats amb nosaltres.