Especialistes en sistemes de vieovigilància, controls d'accés i alarmes

Sistemes de vieovigilància, controls d'accés i alarmes

Per garantir seguretat a un domicili o a una botiga, tenim servei d'instal·lació de càmares i alarmes. El servei de videovigilància per càmara IP disposa d'aplicació per poder veure i grabar el que esta passant. Ens adaptem al teu pressupost i a les teves necessitats. Tambè podem proporcionar servei tècnic d'instal·lació d'alarmes i reparació d'aquestes.

Perquè Altercom?

Del territori per al territori

Treballem per al territori i posem al teu abast diferents punts de venta a les nostres comarques per facilitar a tota la població l'accés a les últimes tecnologies.

Experiència

Gaudeixi de més de 35 anys d'experiència en el sector de les Telecomunicacions. Evolucionem contínuament amb les noves tecnologies per a posar-les a la seva disposició

Equip Tècnic Propi

Disposem d'un equp tècnic altament qualificat i en contínua formació per poder oferir aquest gran ventall de serveis de telecomunicacions al nostre territori.

Atenció personalitzada

Volem que els nostres clients es sentin com a casa. En tot moment disposarà de l'atenció personalitzada que necessiti per als serveis que vulgui o tingui contractats amb nosaltres.

Sol·licita pressupost personalitzat