Internet per ràdio i fibra òptica

1

No em funciona l'internet

No et funciona l'internet i no saps que has de fer? Aquest es el protocol a seguir en cas d'avaria. Esperem que et serveixi d'ajuda!

2

Com puc fer un test de velocitat?

Necessites fer un test de velocitat i no saps com fer-ho? Segueix aquest link i recorda fer un test de velocitat amb un ordinador connectat amb cable i sense més dispositius connectats per obtenir un resultat fiable!

3

Tinc talls de xarxa

Tens talls d'internet? Et passa  sempre en una zona en concret de la casa? Es tracta d'un únic dispositiu que te problemes? Un ordinador connectat amb cable al router també experimenta problemes?

Telefonia mòbil

1

No em funcionen les dades mòbils

L'APN és bàsic per poder gaudir de dades mòbils en el teu dispositiu. Cada smartphone segueix una configuració diferent i cada companyia te un APN diferent. Segueix el manual per configurar-ho

2

Configuració Roaming

Has de viatjar a l'extranger i no saps com es configuren les dades mòbils? Segueix aquest manual per poder fer-ho.

3

Búsqueda manual de xarxa

Segueix aquests passos per fer una búsqueda manual de xarxa si tens algun tipus de problema de connexió amb el teu dispositiu.

El meu compte

1

Com puc veure les dades gastades?

Manual per a fer el primer registre a la app SmartMovil per poder veure els consums de les línies de telèfon. Tant si ets el titular de la línea com si es tracta d'un usuari, podràs veure les dades consumides i les trucades realitzades en qualsevol moment.

2

Com puc veure les factures?

Vols veure les factures i els consums de les linies contractades? Accedeix al portal de client per veure tota la informació!

3

Obrir una incidència

Tens una avaria d'internet o telefonia mòbil? Vols modificar el nº de compte de facturació o afegir algun canvi? Obri un tiquet des de el portal de clients!

Antivirus

1

Configuració en ordinador

Vols saber com configurar l'antivirus al teu ordinador? Aquest petit manual t'ajudarà a instal·lar el programa per protegir-te.

2

Configuració en smartphone

Tens dubtes de com instal·lar l'antivirus? Segueix els passos d'aquest manual per configurar l'antivirus al teu smartphone!