Cinema, sèries, esports i molt més

Altercom TV

El nostre servei de televisió funciona via internet. Hi ha una app amb la qual es pot visualitzar el contingut amb SmartTV amb sistema operatiu Android. També es pot baixar la App a una Smart Box (disponible a la venda a la nostra botiga per 45€ o finançat per 5€ al mes durant un any), disponible també per a smartphones o es pot visualitzar per la web amb un ordinador.

El paquet bàsic (i obligatori) són 2€ al mes, mínim 3 mesos de permanència amb prepagament. Aquest paquet bàsic inclou l'opció de visualitzar fins a 2 dispositius al mateix moment. La majoria d'aquests canals disposen de servei baix demanda, per poder veure el contingut dels últims 5 dies en qualsevol moment.

Canals


TDT Nacionals

TVE, TVE2, Cuatro, Tele5, 24h, FDF, Paramount, Energy, BeMad, DMax, Trece, Nova, Divinity, Ten, DKiss.

Esports

TDP (Teledeportes), Esport3, RealMadrid TV, Barça TV, Betis TV, Sevilla CF, Gol TV, Insight TV, Antenamotor,

Autonòmiques / Locals

Terres de l'Ebre, TV3, Apunt, AragonTV, Telemadrid, Galicia, Extremadura, Murcia, 8Mediterraneo, La otra (Madrid), Castilla y Leon, ETB1 (Euskadi), ETB2 (Euskadi), Canal sur, CMM (Castilla La Mancha TV), TPA (Asturias)

Altres

FashionTV, UCL Latam (informació llatinoamèrica), AZ Mundo (informació i reportatges), AZ Clic (moda, cuina), EscapaTV (Viatges), Urban Revolution (turisme, oci)

Infantils

Clan, Boing, Disney Channel, Kids TV, Duck Tv, Pequeradio

Anglès

English Club TV (canal centrat en l'educació en anglès).

Música

HQM GYM, +music

Altres canals extrangers

BBC One, CNN, CH4, E4, CH5, Dave, Corto Films TV, France24, FreeSports, BBC News, BBC3, AZ Mundo, Servus HD, TV5 Mundo, CGTN Español, Eurosport DE, Al Jazeera, Bloomberg, TRT World

Adults

ErosX

Packs Complementaris

Els altres packs complementaris que hi ha disponibles són els següents:
 • 7€/mes - Paquet SuperCine: AXN, AXN White, TNT, TCM, Discovery, Cinema, Cortos TV, Corazón

 • 3€/mes - Paquet Esports: Eurosport 1, Eurosport 2, Prime Fight (lluita), Moto ADV (reportatges de motos), DBike (bicis), HQM Gym (música)

 • 3€/mes - Paquet Discovery: Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel (inclou documentals en baix demanda)

 • 4€/mes - Paquet Caza, Pesca, Toros: Cazavisión (inclou documentals baix demanda), Torolé, Iberalia Caza i Iberalia Pesca

 • 1€/mes - Paquet Torolé: Torolé

 • 1€/mes - Paquet Internacional

 • 2€/mes - Paquet Azteca: AZ Corazón, AZClic!, AZ Mundo, AZ Cinema (contingut de llatinoamèrica)

 • 3€/mes - Paquet Música: Els canals de HQM (Latin, Pop, Gym, Hits, Kids, Remember)

 • 3€/mes - Paquet Hot: Hustler HD, Blue Hustler, Private HD i Redlight HD

 • 1,50€/mes - Paquet Canales Rusos: RTVI, RTVI Retro

 • 16,90€/mes - Paquet Complet: Tots els canals

  Perquè Altercom?

  Del territori per al territori

  Treballem per al territori i posem al teu abast diferents punts de venta a les nostres comarques per facilitar a tota la població l'accés a les últimes tecnologies.

  Experiència

  Gaudeixi de més de 35 anys d'experiència en el sector de les Telecomunicacions. Evolucionem contínuament amb les noves tecnologies per a posar-les a la seva disposició

  Equip Tècnic Propi

  Disposem d'un equp tècnic altament qualificat i en contínua formació per poder oferir aquest gran ventall de serveis de telecomunicacions al nostre territori.

  Atenció personalitzada

  Volem que els nostres clients es sentin com a casa. En tot moment disposarà de l'atenció personalitzada que necessiti per als serveis que vulgui o tingui contractats amb nosaltres.