Ciberseguretat per a empreses

Vols més informació sobre el servei de ciberseguretat per a empreses?


Auditories - Backups - Prevenció - Revisió - Configuració - Alertes

Teletreball - VPN - Ebrenuvol - Antivirus - Protecció Perimetral

Empresa registrada al catàleg d'empreses i solucions de ciberseguretat INCIBE


Auditoria de ciberseguretat


L'auditoria del sistema informàtic té la finalitat de generar un estudi detallat que recull les diferents vulnerabilitats i deficiències del sistema auditat.

El sistema pot està compost per sistemes de comunicació, servidors, pàgines web, etc. així com el comportament de les persones amb aquest sistema.

A partir de les dades que s'extreuen d'aquesta auditoria es comunica, als responsables dels sistemes, aquelles mesures preventives que haurien d'aplicar per reforçar el sistema.

L'auditoria no s'ha de veure com alguna cosa negativa, ja que tracta de corregir problemes de seguretat que poden ocasionar danys en un futur.

Execució del pla de seguretat


L'execució del pla de seguretat consisteix en l'aplicació de tècniques, programes de monitoratge i sistemes de protecció per tal d'establir un sistema de segur per tal de reduir els riscos als quals s'exposa l'empresa i que aquesta pugui desenvolupar la seva activitat de forma segura.

A partir de l'auditoria que s'ha fet a l'empresa saber quins punts són més vulnerables i concretar quines són les tasques que s'han d'aplicar fins a arribar al nivell de seguretat que desitgem. Un cop definides les accions, mirarem quines podem fer a curt termini, quines a llarg termini i els recursos necessaris.

Seguiment i manteniment del pla de seguretat


Un cop realitzada la fase d'execució del Pla de seguretat, Comprovarem que s'han complert els objectius. El pla de seguretat és cíclic, és a dir, un cop tot s'ha implementat, tornem al punt d'inici.

Realitzar auditories freqüents, ens permetrà una major tranquil·litat. D'aquesta manera millorarem la integritat, la confidencialitat i la disponibilitat dels Sistemes auditats.

Per a realitzar actualitzacions d'equips a nivell hardware, software i de configuracions, serà necessari auditar els sistemes periòdicament

Demani més informació


  Perquè Altercom?

  Del territori per al territori

  Treballem per al territori i posem al teu abast diferents punts de venta a les nostres comarques per facilitar a tota la població l'accés a les últimes tecnologies.

  Experiència

  Gaudeixi de més de 35 anys d'experiència en el sector de les Telecomunicacions. Evolucionem contínuament amb les noves tecnologies per a posar-les a la seva disposició

  Equip Tècnic Propi

  Disposem d'un equp tècnic altament qualificat i en contínua formació per poder oferir aquest gran ventall de serveis de telecomunicacions al nostre territori.

  Atenció personalitzada

  Volem que els nostres clients es sentin com a casa. En tot moment disposarà de l'atenció personalitzada que necessiti per als serveis que vulgui o tingui contractats amb nosaltres.
  Calculadora de Tarifes
  caCA
  Tens alguna pregunta? Contacta'ns