Els ciberatacs a empreses han augmentat un 150% desde 2020

Per què és important la ciberseguretat?


Perquè perdre les dades, per exemple, paralitzaria la teva empresa. Les empreses que no poden fer front al rescat acaben tancant.

Cloud i molt més

Tingues un control i gestió de les teves dades.

Ràpid, segur, multiplataforma i del territori.4

Teletreball:

Connecta’t als recursos de la teva empresa des d’allí on siguis per tal de poder seguir treballant amb total normalitat, amb connexió xifrada i segura.

5

Altres serveis:

Protegeix els teus equips amb un EDR (Endpoint Detection and Response), gaudeix dels avantatges d’un gestor de contrasenyes per al teu equip de treball, controla el tràfic entrant i sortint amb un firewall personalitzat, separa les diferents xarxes per evitar accessos no desitjats i molt més.

És segura la teva empresa?

 

Empresa registrada al catàleg d'empreses i solucions de ciberseguretat INCIBE


 
 

Demani més informació


  Perquè Altercom?

  Del territori per al territori

  Treballem per al territori i posem al teu abast diferents punts de venta a les nostres comarques per facilitar a tota la població l'accés a les últimes tecnologies.

  Experiència

  Gaudeixi de més de 35 anys d'experiència en el sector de les Telecomunicacions. Evolucionem contínuament amb les noves tecnologies per a posar-les a la seva disposició

  Equip Tècnic Propi

  Disposem d'un equp tècnic altament qualificat i en contínua formació per poder oferir aquest gran ventall de serveis de telecomunicacions al nostre territori.

  Atenció personalitzada

  Volem que els nostres clients es sentin com a casa. En tot moment disposarà de l'atenció personalitzada que necessiti per als serveis que vulgui o tingui contractats amb nosaltres.