Vols estalviar amb nosaltres?

Energia Solar - Autoconsum

Altercom21 som instal·ladors de sistemes de producció pròpia elèctrica basada en l'energia solar. Energia completament neta i respectuosa amb el medi ambient i que li permetrà gaudir d'un gran estalvi mensual

Què t'oferim?


Realitzem instal·lacions d'energia solar per a electrificar habitatges rurals, magatzems i altres immobles que no tenen accés a la xarxa elèctrica. També realitzem petites instal·lacions per a l'alimentació de sistemes de telecomunicacions, alarmes, sistemes de vigilància, etc.

Implementem instal·lacions d'energia solar fotovoltaica per a habitatges, indústries i comerços per a autoconsum, connectant a la xarxa elèctrica existent per reduir els costos de la factura elèctrica.

Contacti amb nosaltres i li proporcionarem un assessorament personalitzat basant-se en les seves necessitats reals.

Demani més informació


  Perquè Altercom?

  Del territori per al territori

  Treballem per al territori i posem al teu abast diferents punts de venta a les nostres comarques per facilitar a tota la població l'accés a les últimes tecnologies.

  Experiència

  Gaudeixi de més de 35 anys d'experiència en el sector de les Telecomunicacions. Evolucionem contínuament amb les noves tecnologies per a posar-les a la seva disposició

  Equip Tècnic Propi

  Disposem d'un equp tècnic altament qualificat i en contínua formació per poder oferir aquest gran ventall de serveis de telecomunicacions al nostre territori.

  Atenció personalitzada

  Volem que els nostres clients es sentin com a casa. En tot moment disposarà de l'atenció personalitzada que necessiti per als serveis que vulgui o tingui contractats amb nosaltres.