Vols estalviar amb nosaltres?

Telefonia Fixa i Mòbil

Contracta ara el teu servei de telefonia fixa i mòbil amb l'operador de telecomunicacions referent a les Terres de l'Ebre. Transparència, qualitat i les tarifes més competitives del mercat.

Fixa


Si desitja contractar una línia de telèfon fix, pot mantenir el seu número de telèfon actual o pot obtenir la numeració de la zona geogràfica on es troba, qualsevol de les dues opcions té un cost de manteniment de línia de 5€/mes! A més a més la portabilitat li surtirà GRATIS! *trucades a fix nacional 0,03€/min trucades a mobils nacionals 0,10€/min.

Disposem de centraletes de telefonia fisiques i virtuals per adaptarles a les necesitats de cualsevol petita o mitjana empresa.


Mòbil


Oferim Telefonia mòbil mitjançant cobertura Movistar o Orange, amb molt bons preus i diferents tarifes que s'adapten a les necessitats de tothom. Disposem de tarifes de dades, de veu, combinades i tarifes on només pagues pel consum que tinguis.

Les línies no tenen cap permanència.

A més a més la portabilitat li sortirà GRATIS!

Tarifes Telefonia Mòbil


COBERTURA MOVISTAR

COBERTURA ORANGE

**S'acumulen els GB del mes anterior.

Calcula ara la teva tarifa

Carregant...

Telefonía Mòbil

Tria la teva cobertura per continuar en la selecció de la tarifa que millor s'adapti a tu.

Cobertura Movistar

Cobertura Movistar

(1,00 €)
(1,00 €)

S'acumulen els GB del mes anterior (només del mes anterior) - Oferta no vàlida per a tarifes compartides

Cobertura Orange

Cobertura Orange


Telefonía Mòbil 2

Tria la teva cobertura per continuar en la selecció de la tarifa que millor s'adapti a tu.

Cobertura Movistar

Cobertura Movistar

S'acumulen els GB del mes anterior (només del mes anterior) - Oferta no vàlida per a tarifes compartides

Cobertura Orange

Cobertura Orange


Internet

En el cas que no aparegui la teva població, contacta'ns al 977 500 160 o a info@altercom21.com


Fix

Manteniment de línia: El cost del manteniment de línia es de 5€/mes. Aquest és el preu base per tenir el telèfon fix. Les trucades a fix nacionals són a 0,03€/min. Les trucades a mòbils nacionals són a 0.10€/min.

Per a empreses: Disponibilitat de centraleta, numeros curts i tarifes planes a consultar.

Tarifa plana total: inclou totes les trucades , amb el límit indicat, a fixes i mòbils nacionals i internaconals i fixes internacionals (Zona A).
Països: Andorra, Argentina, Bèlgica, Colòmbia, Gibraltar, França, Dinamarca, Alemanya, Grècia, Irlanda, Islanda, Itàlia, Mèxic, Mònaco, Holanda, Noruega, Portugal, Suècia, Suïssa, Regne Unit, Uruguai, Veneçuela, Estats Units, Canadà.

Tarifa plana Hispanoamèrica: inclou totes les trucades, amb el límit indicat, a fixes dels següents països:
Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Costa Rica, El Salvador, Guadalupe, Mèxic, Perú, República Dominicana, Guatemala, Bolívia, Ecuador, Hondures, Nicaragua, Panamà, Paraguai, Urugai,Veneçuela.

Països Zona A: Andorra, Argentina, Bèlgica, Colòmbia, Gibraltar, França, Dinamarca, Alemanya, Grècia, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Mèxic, Mònaco, Holanda, Noruèga, Portugal, Suècia, Suïssa, Regne Unit, Uruguai, Veneçuela, Estats Units, Canadà.* Camp obligatori