Telefonia

Vols estalviar amb nosaltres?

Telefonia Fixa i Mòbil

Contracta ara el teu servei de telefonia fixa i mòbil amb l'operador de telecomunicacions referent a les Terres de l'Ebre. Transparència, qualitat i les tarifes més competitives del mercat.

Fixa


Si desitja contractar una línia de telèfon fix, pot mantenir el seu número de telèfon actual o pot obtenir la numeració de la zona geogràfica on es troba, qualsevol de les dues opcions té un cost de manteniment de línia de 5€/mes! A més a més la portabilitat li surtirà GRATIS! *trucades a fix nacional 0,03€/min trucades a mobils nacionals 0,10€/min.

Disposem de centraletes de telefonia fisiques i virtuals per adaptarles a les necesitats de cualsevol petita o mitjana empresa.


Mòbil


Oferim Telefonia mòbil mitjançant cobertura Movistar o Orange, amb molt bons preus i diferents tarifes que s'adapten a les necessitats de tothom. Disposem de tarifes de dades, de veu, combinades i tarifes on només pagues pel consum que tinguis.

Les línies no tenen cap permanència.

A més a més la portabilitat li sortirà GRATIS!

Tarifes Telefonia Mòbil

Les nostres tarifes més destacades.

*Trucades ilimitades fins a 3000min - **Trucades ilimitades fins a 6000min

Calcula ara la teva tarifa

Carregant...

Telefonía Mòbil

Tria la teva cobertura per continuar en la selecció de la tarifa que millor s'adapti a tu.

Cobertura Movistar

Cobertura Movistar

(1,00 €)

Cobertura Orange

Cobertura Orange


Tria la teva cobertura per continuar en la selecció de la tarifa que millor s'adapti a tu.

Cobertura Movistar

Cobertura Movistar

(1,00 €)

Cobertura Orange

Cobertura Orange


Internet

En el cas que no aparegui la teva població, contacta'ns al 977 500 160 o a info@altercom21.com


Fix* Camp obligatori

Perquè Altercom?

Del territori per al territori

Treballem per al territori i posem al teu abast diferents punts de venta a les nostres comarques per facilitar a tota la població l'accés a les últimes tecnologies.

Experiència

Gaudeixi de més de 35 anys d'experiència en el sector de les Telecomunicacions. Evolucionem contínuament amb les noves tecnologies per a posar-les a la seva disposició

Equip Tècnic Propi

Disposem d'un equip tècnic altament qualificat i en contínua formació per poder oferir aquest gran ventall de serveis de telecomunicacions al nostre territori.

Atenció personalitzada

Volem que els nostres clients es sentin com a casa. En tot moment disposarà de l'atenció personalitzada que necessiti per als serveis que vulgui o tingui contractats amb nosaltres.