Vols estalviar amb nosaltres?

Telefonia Fixa i Mòbil

Contracta ara el teu servei de telefonia fixa i mòbil amb l'operador de telecomunicacions referent a les Terres de l'Ebre. Transparència, qualitat i les tarifes més competitives del mercat.

Fixa


Si desitja contractar una línia de telèfon fix, pot mantenir el seu número de telèfon actual o pot obtenir la numeració de la zona geogràfica on es troba, qualsevol de les dues opcions té un cost de manteniment de línia de 5€/mes! A més a més la portabilitat li surtirà GRATIS! *trucades a fix nacional 0,03€/min trucades a mobils nacionals 0,10€/min.

Disposem de centraletes de telefonia fisiques i virtuals per adaptarles a les necesitats de cualsevol petita o mitjana empresa.


Mòbil


Oferim Telefonia mòbil mitjançant cobertura Movistar o Orange, amb molt bons preus i diferents tarifes que s'adapten a les necessitats de tothom. Disposem de tarifes de dades, de veu, combinades i tarifes on només pagues pel consum que tinguis.

Les línies no tenen cap permanència.

A més a més la portabilitat li sortirà GRATIS!

Tarifes Telefonia Mòbil


COBERTURA MOVISTAR

COBERTURA ORANGE
 • **S'acumulen els GB del mes anterior. Només del mes anterior.
 • Calcula ara la teva tarifa

  Carregant...

  Telefonía Mòbil

  Tria la teva cobertura per continuar en la selecció de la tarifa que millor s'adapti a tu.

  Cobertura Movistar

  Cobertura Movistar

  (1,00 €)
  (1,00 €)

  S'acumulen els GB del mes anterior (només del mes anterior) - Oferta no vàlida per a tarifes compartides

  Cobertura Orange

  Cobertura Orange


  Telefonía Mòbil 2

  Tria la teva cobertura per continuar en la selecció de la tarifa que millor s'adapti a tu.

  Cobertura Movistar

  Cobertura Movistar

  S'acumulen els GB del mes anterior (només del mes anterior) - Oferta no vàlida per a tarifes compartides

  Cobertura Orange

  Cobertura Orange


  Internet

  En el cas que no aparegui la teva població, contacta'ns al 977 500 160 o a info@altercom21.com


  Fix

  Manteniment de línia: El cost del manteniment de línia es de 5€/mes. Aquest és el preu base per tenir el telèfon fix. Les trucades a fix nacionals són a 0,03€/min. Les trucades a mòbils nacionals són a 0.10€/min.

  Per a empreses: Disponibilitat de centraleta, numeros curts i tarifes planes a consultar.

  Tarifa plana total: inclou totes les trucades , amb el límit indicat, a fixes i mòbils nacionals i internaconals i fixes internacionals (Zona A).
  Països: Andorra, Argentina, Bèlgica, Colòmbia, Gibraltar, França, Dinamarca, Alemanya, Grècia, Irlanda, Islanda, Itàlia, Mèxic, Mònaco, Holanda, Noruega, Portugal, Suècia, Suïssa, Regne Unit, Uruguai, Veneçuela, Estats Units, Canadà.

  Tarifa plana Hispanoamèrica: inclou totes les trucades, amb el límit indicat, a fixes dels següents països:
  Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Costa Rica, El Salvador, Guadalupe, Mèxic, Perú, República Dominicana, Guatemala, Bolívia, Ecuador, Hondures, Nicaragua, Panamà, Paraguai, Urugai,Veneçuela.

  Països Zona A: Andorra, Argentina, Bèlgica, Colòmbia, Gibraltar, França, Dinamarca, Alemanya, Grècia, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Mèxic, Mònaco, Holanda, Noruèga, Portugal, Suècia, Suïssa, Regne Unit, Uruguai, Veneçuela, Estats Units, Canadà.  (1,00 €)
  * Camp obligatori

  Perquè Altercom?

  Del territori per al territori

  Treballem per al territori i posem al teu abast diferents punts de venta a les nostres comarques per facilitar a tota la població l'accés a les últimes tecnologies.

  Experiència

  Gaudeixi de més de 35 anys d'experiència en el sector de les Telecomunicacions. Evolucionem contínuament amb les noves tecnologies per a posar-les a la seva disposició

  Equip Tècnic Propi

  Disposem d'un equip tècnic altament qualificat i en contínua formació per poder oferir aquest gran ventall de serveis de telecomunicacions al nostre territori.

  Atenció personalitzada

  Volem que els nostres clients es sentin com a casa. En tot moment disposarà de l'atenció personalitzada que necessiti per als serveis que vulgui o tingui contractats amb nosaltres.