INTERNET altercom

El nou operador de les Terres de l'Ebre 977 500 160 | 977 446 717

Converteix el teu televisor en un Smart TV.

Converteix el teu televisor en un Smart TV.

Amb l’aparició d’Internet tot ha canviat. Com no podia ser d’un altra manera, la forma de veure la televisió també ho ha fet, permeten a  l’usuari la possibilitat d’internactuar i veure els programes quan estigui disponible, ja sigui programes passats que no els hagi pogut veure, o emissions que només és retransmeten via Streaming.

Desprès de fer el canvi de la televisió analògica a la televisió digital (TDT), moltes cases han canviat el seu televisor per un nou aparell que s’adapti a la nova tecnologia. Per tal de poder gaudir de tots els serveis de les SmartTv, teniu la possibilitat de connectar el televisor a Internet a traves d’un dispositiu que us donarà la solució, si el teu televisor, no té la connexió a Internet de fàbrica.

La solució és un petit dispositiu que s’instal·la darrera del televisor, el qual li dona la connexió que necessitem, i executa un sistema operatiu que funciona com una tableta Android.

Mitjançant aquest dispositiu és poden descarregar les aplicacions de premsa i de televisions entre moltes altres, convertint aixi el nostre televisor amb un SmartTV.

Per un preu insignificant, converteix el teu TV a la nova era d’aquest dispositiu tant necessari a cada casa i gaudeix d’Internet sentat des del teu sofà.

Per més informació contacta’ns.

Alternatives en comunicació

Powered by Globals All rights reserved 2014 © | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Admin