INTERNET altercom

El nou operador de les Terres de l'Ebre 977 500 160 | 977 446 717

El teu Internet amb la millor connexió, tant si ets urbà com Internet rural.

El teu Internet amb la millor connexió, tant si ets urbà com Internet rural.

Avui dia, tothom necessita Internet a les seves llars, ja siguin en zona urbana o rural, i amb les noves tecnologies de comunicacions sense fils ens permeten donar als nostres clients connexions d’alta qualitat.

Amb Altercom21, i una de les tarifes que més s’adeqüi a les necessitats, podreu gaudir d’una connexió siguis on siguin dins de la nostra zona de cobertura – ampliant-la cada dia més-, de 6Mb de velocitat o 10Mb a preus minúsculs.

A través d’una petita antena instalada al domicili del client i que comunica directament amb el repetidor més pròxim podem donar una amplia cobertura tant a les poblacions com a les zones disseminades i rurals de les nostres terres, creeant així un Internet Rural per a particulars d’òptima qualitat, cobrint així les necessitats de comunicació a les zones més necessitades.

Ara a més a més, amb motiu de la Fra ExpoEbre de Tortosa, llancem la nova tarifa d’Internet “Low Cost” la qual et permetrà navegar amb la velocitat suficient i amb un preu ridícul, visita’ns i descobreix-la.

Si necessites més informació sobre les tarifes d’Internet no dubtes en possar-te amb contacte amb nosaltres al telèfon o al nostre correu electrònic.

 

Alternatives en comunicació

Powered by Globals All rights reserved 2014 © | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Admin