INTERNET altercom

El nou operador de les Terres de l'Ebre 977 500 160 | 977 446 717

Els millors hotels amb connexió WiFi – HotelWifiTest

Els millors hotels amb connexió WiFi – HotelWifiTest

Una web está “despullan” el preu i velocitat de la connexió Wifi dels hotels d’arreu del món i els Espanyols. 

Www.hotelwifitest.com és la web encarregada d’aquesta puntuació basada amb les mateixes proves que fan els usuaris. La pàgina, que no era quasi coneguda, ha guanyat molta popularitat a nivell mundial, fins al punt, que ha estat seleccionada entre les 50 webs imprescindibles del 2014 per la revista Time.

La usabilitat de la web ha ajudat en aquest apartat de la popularitat, ja que, ha estrenat una barra de navegació que permet verificar la qualitat del Wifi avans de reservar l’habitació als principals cercadors de reserva d’hotels com TripAdvisor, Booking o Expedia. Tanmateix, permet publicar el resultat de la prova a les xarxes social FourSquare i Twitter.

Encara podem explicar més, la web, que va ser creada als EE.UU., geolocalitza a l’usuari per saber en quin hotel està, la qual utilitza algoritmes per refinar la cerca i diferents paràmetres per evitar la trampa. Entre altres, HotelWifiTest es fixa amb l’ample de banda, el preu, la velocitat i l’hora d’ús.

D’aquesta manera, el resultat és complet, la web mostra si la Wifi es gratuïta o no, la velocitat estimada, la transmissió de dades màxima i la fiabilitat. 

Els millors

Segons fons de la web, puntuació extreta pel mateixos usuaris, tal i com ja hem dit anteriorment, la millor senyal Wifi a Barcelona la trobem a l’hotel Constanza, seguit de l’hotel DO i l’hotel Arts. I a Madrid, al Westin Palace, l’Hotel Preciados i el Eric Vökel Boutique Apartments-Atocha Suites.

Amb aquesta nova web/eina, ús pot fer decidir la vostra pròxima reserva d’hotel? 

Ús condicionarà la qualitat del senyal Wifi?

Si us ha agradat aquest article, no dubteu en Compartir-ho ! 

Alternatives en comunicació

Powered by Globals All rights reserved 2014 © | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Admin