INTERNET altercom

El nou operador de les Terres de l'Ebre 977 500 160 | 977 446 717

T’ajudem a ampliar la xarxa wifi domèstica amb els PLC’s.

T’ajudem a ampliar la xarxa wifi domèstica amb els PLC’s.

Moltes vegades ens trobem en llocs on la xarxa wifi NO cobreix tota la casa o volem tenir una connexió a Internet a través de cable i no podem passar cables nous pels tubs que hi ha instal·lats.

Per a construir una xarxa a casa o l’oficina amb el mínim esforç i cost, la solució de xarxa wifi amb PLC es la millor elecció. En molts casos necessitem connexions de cable a llocs on no podem passar un cable pels tubs existents o no podem passar un cable. En canvi totes les habitacions d’una casa tenen alguna presa de corrent on poder connectar un receptor PLC. Simplement connectant un emissor al router ADSL i un receptor on vulguem internet, tindrem una connexió directa amb el router, per tant, tindrem, mitjançant wifi, navegació a la xarxa.

PLC Tenda

Funcionament xarxa wifi amb PLC

Una xarxa wifi amb PLC’s pot tenir una cobertura de fins a 300 metres depenen del tipus de dispositiu. Hi ha diferents receptors, n’hi ha amb només connexió de cable i hi ha receptors amb emissor wifi integrat de manera que sinó ens arriba la cobertura wifi puguem crear una nova xarxa amb més cobertura.

Tot aquests explicació de la “tecnologia” PLC, rau amb la gran demanada d’usuaris per poder tenir Internet a zones de les seves llars/ oficines, on no hi tenien connexió, ideal per a cases grans i/o amb més d’un pis, i d’aquesta manera, s’ha solucionat el problema.

És el vostre cas? Possa’t amb contacte amb nosaltres, i et fem arribar l’Internet allà on vulguis.

Alternatives en comunicació

Powered by Globals All rights reserved 2014 © | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Admin