INTERNET altercom

El nou operador de les Terres de l'Ebre 977 500 160 | 977 446 717

Amplia la cobertura Wifi per tota la casa.

Amplia la cobertura Wifi per tota la casa.

En molts casos ens hem trobat que amb un sol punt d’acces a internet no cobrim de senyal wifi tota la casa. La solucio a aquest problema de cobertura wifi es un repetidor de senyal. aquest aparell s’ocupa de rebre la senyal del punt d’acces principal i tornar a emitir la senyal amb una major potencia de manera que arrivi la senyal al lloc on avans no arrivaba.

Aquests aparells tenen una forma similar a la d’un ruter normal pero no es conecten mitjançant cable si no que es conecten a traves de la senyal wifi que emet el punt d’acces principal. Aquests equips interoperen de manera transparent amb cualsevol equip que treballi amb l’estandard 802.11b/g/n.

dap-1360-5

Com que aquests equips treballen de forma transparent tornant a emitir la mateixa senyal que reben, aquesta te el mateix nom i la mateixa contrasenya de manera que no s’ha de configurar res als equips que ja estaven connectats i ens podrem moure per tota la nova cobertura wifi sense adonar-nos si ens conectem al punt d’acces primari o al repetidor.

Alternatives en comunicació

Powered by Globals All rights reserved 2014 © | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Admin